Soijakulho, valkoinen

6,00  sis. alv 24%

Toimitusaika 2-6 viikkoa / Made to order 2-6 weeks

Kuvaus

Dreijattu valkoinen soijakulho soijan, wasabin, oliiviöljyn, karamellisoidun inkiväärin, sormisuolan tai muun mausteen tai kastikkeen tyylikkääseen tarjoiluun.

Kulhossa on elintarviketurvallinen valkoinen lasite.

Jokainen soijakulho on yksitellen käsin muotoiltu uniikkituote, joten huomaathan että tuote saattaa poiketa kuvasta lievästi.

Kotimaista käsintehtyä keramiikkaa Suomesta Pohjanmaalta. Mikäli tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa, toimitusaika on 3-5 viikkoa.

Yksi koko. Mikroaaltouunin ja tiskikoneen kestävä. Pakkaukseen kuuluu yksi valkoinen soijakulho.

 

Koko: 8,5×5,5cm (LxK)

Vetoisuus: 1 dl

 

Puusta ja maasta on suomalais-englantilainen pienyritys Kristiinankaupungista Pohjanmaalta. Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat valmistettu huolellisesti alusta loppuun, jotta saisimme sinulle kestävän ja esteettisesti miellyttävän tuotteen tuomaan iloa koko elämäksi! Kaikki Puusta ja maasta-tuotteemme ovat käsinvalmistettu Suomessa, alusta loppuun.

Kivitavarasavesta valmistettu keramiikkamme on poltettu 1240-asteisessa keramiikkauunissa.  Tuotteet on dreijattu piensarjoissa ja tekstuuri on lisätty jokaiseen esineeseen jälkeenpäin yksitellen. Kädenjälki näkyy tuotteissamme, joka takaa jokaisen esineen uniikin ulkonäön ja yksilöllisyyden. Voit tutustua ja yritykseemme ja tekijöihin täällä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
SKU AT1 Kategoria