Saippua-alunen

13,00  sis. alv 24%

Poista

Kuvaus

Käsinvalmistettu saippua-alunen kivitavarasavesta. Saippuateline on poltettu keramiikkauunissa 1240-asteessa, joka mahdollistaa tuotteen kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Alusta sopii tiski- tai käsienpesualtaan reunalle, ja estää palasaippuaa sotkemasta altaanreunaa. Ylimääräinen saippuaan jäävä vesi valuu saippua-alustassa olevien reikien läpi takaisin altaaseen.

Käsin muotoiltu pitsikuvio on uniikki ja muodostuu joka kerralla omanlaisekseen. Saippua-alusta on lasitettu valkoisella tai mustalla elintarviketurvallisella lasitteella. Koska tuotteet ovat yksitellen käsintehtyjä, huomaathan että lopullinen tuote saattaa poiketa lievästi tuotekuvasta.

Kotimaista käsintehtyä keramiikkaa Suomesta Pohjanmaalta. Mikäli tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa, toimitusaika on 3-5 viikkoa.

Yksi koko. Mikroaaltouunin ja tiskikoneen kestävä.

Koko: 9x10cm

 

Puusta ja maasta on suomalais-englantilainen pienyritys Kristiinankaupungista Pohjanmaalta. Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat valmistettu huolellisesti alusta loppuun, jotta saisimme sinulle kestävän ja esteettisesti miellyttävän tuotteen tuomaan iloa koko elämäksi! Kaikki Puusta ja maasta-tuotteemme ovat käsinvalmistettu Suomessa, alusta loppuun.

Kivitavarasavesta valmistettu keramiikkamme on poltettu 1240-asteisessa keramiikkauunissa.  Tuotteet on dreijattu piensarjoissa ja tekstuuri on lisätty jokaiseen esineeseen jälkeenpäin yksitellen. Kädenjälki näkyy tuotteissamme, joka takaa jokaisen esineen uniikin ulkonäön ja yksilöllisyyden. Voit tutustua ja yritykseemme ja tekijöihin täällä.

Lisätiedot

Väri

Musta, Valkoinen

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
SKU - Kategoria