Personoitu Fugly-muki

80,00  sis. alv 24%

Kuvaus

Fugly-muki omasta valokuvasta. Naamamuki on tilaustuote ja sen valmistukseen menee 3-5 viikkoa.

Kaikki Fugly-mukit ovat käsintehtyjä uniikkituotteita. Mukin sisäpuolella on sinivihreä lasite, ulkopuoli on lasittamaton ja värjätty punaisella väriaineella.

Tilatessasi mukin, lähetä tilauksen tehtyäsi meille kuva, josta haluat mukin tehtävän. Laita lisäksi 2-3 kohtuullisen hyvälaatuista lisävalokuvaa jotka näyttävät henkilön kasvonpiirteitä. Huomaathan, että naamamuki on karikatyyrisellä tyylillä tehty, eikä tule näyttämään täysin samalta valokuvan kanssa.

Ilmoita tilatessasi myös onko mukin vastaanottaja vasen- vai oikeakätinen.

Ei suositella käytettäväksi mikroaaltouunissa tai pestäväksi tiskikoneessa

Tilavuus: 5 dl

 

Puusta ja maasta on suomalais-englantilainen pienyritys Kristiinankaupungista Pohjanmaalta. Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat valmistettu huolellisesti alusta loppuun, jotta saisimme sinulle kestävän ja esteettisesti miellyttävän tuotteen tuomaan iloa koko elämäksi! Kaikki Puusta ja maasta-tuotteemme ovat käsinvalmistettu Suomessa, alusta loppuun.

Kivitavarasavesta valmistettu keramiikkamme on poltettu 1240-asteisessa keramiikkauunissa.  Tuotteet on dreijattu piensarjoissa ja tekstuuri on lisätty jokaiseen esineeseen jälkeenpäin yksitellen. Kädenjälki näkyy tuotteissamme, joka takaa jokaisen esineen uniikin ulkonäön ja yksilöllisyyden. Voit tutustua ja yritykseemme ja tekijöihin täällä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
Kategoria