Lankakulho, raidallinen

40,00 65,00  sis. alv 24%

Poista

Kuvaus

Neulojan unelma, lankakulho! Lankakerä pysyy helposti paikallaan kauniissa keraamisessa lankakulhossa. Kulhossa on paksu pohja, jonka ansiosta se ei liiku lankakerää vetäessä, vaan kerä pyörii kulhon sisällä vapaasti. Kulhossa on kolme reikää, joita voit käyttää useamman värin neulomiseen samanaikaisesti, tai puikkojen asettamiseen neulomista odottamaan.

Lankakulho on lasitettu valkoisella elintarviketurvallisella lasitteella, lukuunottamatta lasittamattomia raitoja kulhon ulkopuolella. Materiaalina on käytetty vaaleaa kivitavaravea, jonka kaunis luonnollinen väri näkyy ulkopuolen raidoissa. 1240 asteessa polttaminen tekee kulhosta pitkäikäisen ja kestävän.

Lankapesän kokovaihtoehtoina ovat iso tai pieni. Jokainen lankakulho on käsin dreijattu uniikkituote, joten huomaathan että tuote saattaa poiketa kuvasta lievästi.

Kahta eri kokoa. Mikäli tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa, toimitusaika on 3-5 viikkoa.

Suosittu lahjaidea!

Koko:

Pieni: 12x11cm (LxK)

Iso: 15x13cm (LxK)

Puusta ja maasta on suomalais-englantilainen pienyritys Kristiinankaupungista Pohjanmaalta. Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat valmistettu huolellisesti alusta loppuun, jotta saisimme sinulle kestävän ja esteettisesti miellyttävän tuotteen tuomaan iloa koko elämäksi! Kaikki Puusta ja maasta-tuotteemme ovat käsinvalmistettu Suomessa, alusta loppuun.

Kivitavarasavesta valmistettu keramiikkamme on poltettu 1240-asteisessa keramiikkauunissa.  Tuotteet on dreijattu piensarjoissa ja tekstuuri on lisätty jokaiseen esineeseen jälkeenpäin yksitellen. Kädenjälki näkyy tuotteissamme, joka takaa jokaisen esineen uniikin ulkonäön ja yksilöllisyyden. Voit tutustua ja yritykseemme ja tekijöihin täällä.

Lisätiedot

Koko

Pieni, Iso

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
SKU SI1 Kategoria Tag